domingo, 20 de enero de 2013

CHULAS DE CABAZA

O alumnado de 3 e 4 anos aproveitou as cabazas que recollemos do noso horto para facer unhas saborosas

 "CHULAS DE CABAZA".

Para unhas 4 persoas precísase:

-  2 ovos

-  3 ou 4 anacos de cabaza (uns 700 gr.)

-  Zume dunha laranxa

-  Fariña

-  1 sobre de levadura de repostería e

-  Azucre



Cocemos a cabaza con antelación para deixala enfriar.

Primeiro batemos os ovos, logo engadímoslle o zume da laranxa e os anacos de cabaza esmagados e mesturamos todo ben, a continuación engadímoslle a levadura e a fariña pouco a pouco e sen deixar de bater ata facer unha mestura non moi espesa. Por último, fritímolas nunha sartén con aceite ben quente e logo espolvoreámoslle azucre por riba.

Coas chulas feitas só nos quedaba a degustación.



¡¡¡ ESTABAN BOÍSIMAS!!!
Tanto que volvemos a repetilo uns días despois.





No hay comentarios: